Impressum
Junkers - Toplota za življenje
 

Impressum

Pravno obvestilo

Robert Bosch d.o.o. je vesel vašega obiska na tej spletni strani in vašega zanimanja za izdelke. Vsi na spletni strani podjetja Robert Bosch d.o.o. imenovani osebni podatki se shranjujejo in obdelujejo izključno v namen individualnega svetovanja, pošiljanja informacij o izdelkih ali predlaganju servisnih ponudb, evtl. pa jih posredujemo Boschevim koncernom. Robert Bosch d.o.o. zagotavlja, da bo vaše podatke obravnaval zaupno v skladu z veljavnimi določbami Zakona o varstvu podatkov.

Copyright

© Copyright 2014, Robert Bosch d.o.o., Kidričeva 81, 4220 Škofja Loka

Vse pravice pridržane. Besedilo, slike, grafike, zvok, animacije in video kot tudi njihova razporeditev po Boschevih spletnih straneh so zaščiteni z avtorskim pravom in drugimi zakoni o zaščiti. Vsebina teh spletnih strani se ne sme kopirati, širiti, spreminjati ali posredovati tretjim osebam v komercialne namene. Poleg tega nekatere Boscheve spletne strani vsebujejo slike, za katere imajo avtorsko pravico tretje osebe.

Naš naslov :

Robert Bosch d.o.o.
Kidričeva 81
4220 Škofja Loka


bosch-tt@si.bosch.com

Blagovne in storitvene znamke

Če ni navedeno drugače, vse blagovne znamke na Boschevih spletnih straneh ščiti pravo blagovnih in storitvenih znamk. To še posebej velja za Boscheve blagovne znamke, tablice z oznako tipov, loge podjetij in embleme. Na naših spletnih straneh uporabljene blagovne znamke in oblikovni elementi so lastnina na proizvodu umskega dela podjetja Robert Bosch d.o.o., Slovenija.

Brez garancij

Ta spletna stran je bila sestavljena z največjo možno skrbnostjo. Kljub temu Robert Bosch d.o.o. ne jamči za morebitne napake in nenatančnost na spletnih straneh vsebovanih informacij. Robert Bosch d.o.o. izključuje vsako odgovornost za škodo, ki nastane neposredno ali posredno iz uporabe te spletne strani, kolikor ta ne temelji na naklepu ali hudi malomarnosti podjetja Bosch.

Brez licenc

Na Boschevi spletni strani vsebovana lastnina na proizvodu umskega dela kot npr. patenti, blagovne znamke in avtorske pravice je zaščitena. Ta spletna stran ne daje licence za uporabo Boscheve ali lastnine tretjih oseb na proizvodu umskega dela.

Uporaba orodja za spletno analizo Webtrends

Skupina Bosch z orodjem za spletno analizo Webtrends izvaja dostopovne meritve do spletnih strani.
Dostopovni podatki se zajamejo anonimno, tako da jih ni mogoče povezati z določenim uporabnikom. To se še posebej izvaja na podlagi anonimizacije naslova IP.
Pri izvajanju meritev se uporabljajo piškotki, ki omogočajo analizo uporabe spletne strani. Skupina Bosch lahko s tem izboljša predvsem kakovost podatkov. Ustvarjene informacije o uporabi spletnih strani se anonimno prenesejo na statistični strežnik (statse.webtrendslive.com), ki ga upravlja podjetje Webtrends Inc, 555 SW Oak Street, Suite 300, Portland, OR 97204, USA (“Webtrends”) v Združenih državah Amerike.
Dostop do teh anonimiziranih podatkov prejmejo izključno pooblaščene osebe.