Toplotne črpalke - Junkers
Junkers - Toplota za življenje
 

 

Toplotne črpalke - pomagajo pri varčevanju

S toplotno črpalko je mogoče energijo iz zemlje, podtalnice in zraka pretvoriti v koristno toploto. Pri tem zadostuje približno 25 % vložene električne energije (toka) za pridobitev 100 % koristne toplote za ogrevanje.

Učinkovito zniževanje stroškov obratovanja s toplotno črpalko

S toplotno črpalko je naložba v dimnik, rezervoar olja ali plinski priključek odvečna. Tekočih stroškov za vzdrževanje grelnikov, dimnikarje ali menjavo filtrov ni. Izkoristite očitne prednosti toplotne črpalke in znižajte stroške obratovanja do 60 % v primerjavi z ogrevanjem na fosilna goriva.

Toplotna črpalka varuje energetske vire.

S toplotno črpalko ne varčujete le z energijo in znižujete stroškov, ampak tudi varujete energetske vire, ker toplotna črpalka uporablja energetske vire iz zemlje, podtalnice in zraka. Naš proizvodni program obsega toplotne črpalke zemlja-voda z zmogljivostjo od 6 do 60 kW, in toplotne črpalke zrak-voda, z zmogljivostjo od 6 do 10 kW.

Medij - Voda

Ali površinska toplota ali toplota iz globoke zemeljske notranjosti: Toplotne črpalke Junkers je mogoče uporabiti vsestransko in so primerne za uporabo tako s sondami kot tudi s kolektorji.


Več o toplotnih črpalkah zemlja - voda

Zrak - Voda

Najčistejši, najvarnejši in najzanesljivejši toplotni vir se nahaja neposredno pred vašimi vrati. Izkoristite toploto zraka ter koristite prednosti tehnologije toplotnih črpalk Junkers.


več o toplotnih črpalkah zrak - voda

Za ogrevanje sanitarne vode

Junkers toplotne črpalke Serije SWI pripravljajo toplo sanitarno vodo z izkjoriščanjem energije toplotne zraka.


Več o toplotnih črpalkah za ogrevanje sanitarne vode