ErP-Tool
Junkers - Toplota za življenje
 

 

ErP - Junkers Tool

Z našo pomočjo ste na pravi poti !

Z evropsko direktivo je predpisana in opisana obveza označevanja ogrevalnih sistemov z odgovarjajočo energetsko nalepko ter izdajanja podatkovnih listov za končnega uporabnika.

Za pravilno označevanje je odgovorno podjetje oziroma pravna oseba, katera aparat ali sistem daje v promet. To je lahko proizvajalec aparata, trgovec ali inštalater.

Bosch Toplotna tehnika vam za pravilen izračun in pridobitev ustrezne energetske nalepke ponuja brezplačno orodje imenovano Junkers ErP Tool, katero je enako uporabno tako na vaših osebnih računalnikih, kot na vaših pametnih telefonih ali tablicah.

Enostavna uporaba preko vnosa naziva aparata, oznake artikla, kataloške številke, ali pa kar neposredno iz menija, vam omogoča vašo individualno konfiguracijo sistema, katerega sestavite korak po korak.

Program avtomatično opravi potrebne preračune in izdela nalepko sistema ter ustrezni tehnični list. To dvoje si lahko potem v obliki pdf datoteke pošljete na e-mail ali pa neposredno izpišete na vašem tiskalniku