Varčevanje s sodobnimi kurilnimi napravami - Junkers
Junkers - Toplota za življenje
 

 

S sodobnimi ogrevalnimi napravami varčujete pri ogrevanju

Ogrevanje predstavlja približno 75 % porabe energije v gospodinjstvu. Želite ta delež zmanjšati in kljub temu uživati v objemu toplote? Sodobne Junkersove ogrevalne naprave vam to omogočajo: varčujte z energijo na udoben način!

Varčujete pri ogrevanju

Ogrevanje je velik porabnik energije v gospodinjstvu. Ta delež lahko zmanjšate s sodobnimi Junkersovimi ogrevalnimi napravami: izkoristite izjemne možnosti varčevanja s posodobitvijo ogrevanja. S tem boste koristili ne le družinskemu proračunu, temveč tudi okolju:

  • privarčujte do 40 % porabe energije
  • izpusti CO² manjši do 30 %
  • mogoč do 90 % izkoristek
  • amortizacija v šestih letih
  • mogoče državno sofinanciranje – preko subvencij

Posodobitev ogrevanja se splača

Sodobne Junkersove ogrevalne naprave odlikuje večji izkoristek kot zastarele naprave. Razpoložljivo energijo namreč optimalno izkoristijo. Sodobne ogrevalne sisteme odlikuje preprosto upravljanje, uporaba pa je resnično enostavna.

Dodaten prihranek vam omogočajo tudi sodobne regulatorji ogrevanja, ki sami določijo, kdaj se bo ogrevanje vklopilo, kdaj pa se bo moč delovanja zmanjšala.

Vložite v izboljšano udobje in učinkovitost: posodobite ogrevalno napravo za prijeten topel dom. Z Junkersom boste vedno imeli izkušenega in zanesljivega partnerja!