Obnovljivi viri energije
Junkers - Toplota za življenje
 

 

Obnovljivi viri energije

Obnovljive vire energije uporabljamo ne le zaradi izpolnjevanja zahtev trajnostnega razvoja in varovanja okolja, temveč so tudi zanesljiv način ogrevanja doma.

Kako obnovljivi viri energije koristijo okolju in denarnici?

Junkers ponuja različne možnosti učinkovitega ogrevanja, s katerimi lahko uporabljate obnovljive vire energije. Ob solarnih napravah in toplotnih črpalkah, ki toploto pridobivajo iz zraka ali zemlje, med Junkersove trajnostne rešitve prištevamo tudi gorilnike na trdna goriva: les ali pelete.

Med obnovljive vire energije uvrščamo vire, ki se obnavljajo: obnovljive surovine in naravne sile. Ni jih treba prevažati ali odlagati. Obnovljivi viri energije se dovajajo ali odvzemajo obstoječim sistemom. Dokler bodo v atmosferi obstajali sonce, zemlja in zrak, lahko uporabljamo obnovljive vire energije in vedno uživamo v toplem domu.

Državne spodbude oz.subvencije za uporabo sistemov ogrevanja z obnovljivimi viri energije

Državni ukrepi spodbujajo uporabo obnovljivih virov energije z Junkersovimi rešitvami za ogrevanje. Ne izpustite te priložnosti in se pravočasno pozanimajte o mogočih načinih uporabe obnovljivih virov energije v svojem domu.